A labdarúgás hírei

A labdarúgás hírei

HIVATALOS: Távozik a Dortmund világbajnoka

2017. július 04. - zolesz20

A Borussia Mönchengladbach hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy a Dortmund védője Matthias Ginter a mai napon orvosi vizsgálaton vesz részt a csapatnál, ezt követően pedig aláírja a szerződését, új klubja akár már ma délután is bejelentheti az érkezését a német játékosnak.

Ginter több csapat érdeklődését is felkeltette, korábban a Tottenham 17,5 millió fontos ajánlatot tett a több poszton is bevethető játékosért, aki viszont inkább ragaszkodik a Bundesligában való szerepléshez. 

Matthias Ginter tagja volt a 2014-ben világbajnoki győzelemig jutó német csapatnak, pár nappal ezelőtt pedig kezdőként lépett pályára a Chile ellen győztesen megvívott Konföderációs Kupa-döntőben.

matthias-ginter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://labdarugashirei.blog.hu/api/trackback/id/tr6912640441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása